“Door circulair te verbouwen,
creëren we een win-winsituatie voor duurzaamheid,
waarbij we zowel economische voordelen als
milieubewuste oplossingen realiseren.”

Circulair verbouwen door duurzame vloerverwarming
Duurzaamheid vergroten door goed dubbele beglazing
Circulair materiaal gebruiken voor isolatie en duurzaamheid

BIJDRAGE

Wat doen wij?

01

gebruik

Een belangrijke pijler van duurzaam bouwen is adaptief ontwerpen. Het doel is om een gebouw bestendig te maken voor veranderingen in de toekomst. Door flexibel te ontwerpen en rekening te houden met mogelijke wijzigingen in het programma, kunnen aanpassingen zonder grote ingrepen worden gedaan. Dit leidt tot besparing van bouwmaterialen en kosten op de lange termijn.

02

circulair bouwen

Circulair bouwen vormt een essentieel aspect van duurzaamheid. Het houdt in dat gebouwen en systemen worden ontworpen om materialen en hulpbronnen te hergebruiken, recyclen en minimaliseren. Door te streven naar een gesloten kringloop waarin materialen behouden blijven, verminderen we afval en bevorderen we een duurzame toekomst. Circulair bouwen draagt bij aan een efficiënt gebruik van hulpbronnen en minimaliseert de negatieve impact op het milieu.

03

installaties

Als architectenbureau met expertise in duurzame installaties integreren we energie-efficiënte oplossingen in onze ontwerpen. We maken gebruik van zonnepanelen, warmtepompen en slimme energiebeheersystemen om duurzaamheid te bevorderen. Daarnaast stimuleren we het gebruik van duurzame materialen en waterbesparende technieken. Ons doel is om comfortabele en milieuvriendelijke gebouwen te creëren die bijdragen aan een duurzamere toekomst.

04

isoleren

Het isoleren van de bestaande gebouwvoorraad is van essentieel belang. Het verbetert de energie-efficiëntie, vermindert warmteverlies en verlaagt energiekosten. Bovendien draagt het bij aan comfortabele binnenomstandigheden en vermindert het de CO2-uitstoot. Door isolatie te verbeteren, kunnen we de duurzaamheid van gebouwen vergroten, energieverbruik verminderen en een positieve impact hebben op het milieu en onze toekomstige generaties.

De warmtepomp

Warmtepompen zijn een duurzame oplossing voor verwarming en koeling. Ze halen warmte uit de omgeving en gebruiken minder energie dan traditionele systemen. Door over te stappen op warmtepompen kunnen we onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Vrijblijvend kennismaken?